Vartiotupa INFO & Tech Task Force - Vartiotupa 1 Tekniikka Task Force tila ... 09.00 Ilmoittautuminen alkaa! Twiittaa "#sometime2015 #paikalla" Sponsoreiden esittelypisteet - käy tutustumassa toimintaan ja uuteen tekniikkaan 1 13.30 - 14.00 Anti-työpaja - Laura Johansson & Karri Anttila 14.00 - 15.00 Laura Vuorio-Kuokka - Järjestösome työpaja (60 min) 1 15.00 - 15.30 Tero Toivanen - Koodaamisen sosiaalinen media - työpaja 15.00 - 16.00 Linnakierros "Keskiaika Uncovered - tätä et tiennyt historiastasi - Katleena Kortesuo - aloitus Vartiotuvan ylätasanteelta 2 HH Kahvila / LEIVINTUPA Leivintupa - 2. kerros 1 9.00 - 10.00 Aamukahvit Leivintuvan 2. kerroksessa - 10.30 - 12.00 ad hoc - vapaamuotoisesti - somevinkki työpajasessiot 12.00 - 13.30 Joustava lounastarjoilu - Leivintuvan 2. kerroksessa 13.30 - 15.30 ad hoc - vapaamuotoisesti - somevinkki työpajasessiot 18.00 Juhlaillallinen Luentosali / LINNA Linna - Luentosali 1 10.00 - 10.10 Avajaissessio - 1. kerroksessa 10.10 - 10.40 Cristina Andersson - Robottien vallankumous ja uusi sosiaalinen media. (30 min) 10.45 - 11.15 Christina Forsgård - “Puolustautuminen propagandaa vastaan” (30 min) 11.20 - 11.50 Antroposeeni team - Antroposeeni - story & demo - (30 min ) + demo possibility during the day 12.00 - 13.00 LUONASTAUKO 13.00 - 13.45 Elina Koivumäki Some-juridiikan ajankohtaiskatsaus (45 min) 13.50 - 14.20 Terhi Aho - YouTube- ja muu sosiaalisen median optimointi - Esitys ja keskustelu ? (30 min) TA 14.20 - 14.50 Jari Jussila ja Olli Pirttilä - Mitä on suomalainen some-tutkimus ja miten some auttaa tutkimuksesta viestimisestä? (30 min) 2 14.50 - 15.20 Antti Huttunen - Matkailu & some - uusia kuvioita (30 min) 1 AH 15.20 - 15.50 Jarkko Kurvinen - Kuinka muunnat sisältömarkkinoinnin myynniksi (30 min) 16.00 - 17.00 Päivän kohokohtia & päätössanat Jyrki Kasvi ja Pauliina Mäkelä -Avoimessa paneelikeskustelussa aiheena Somen valoisat ja pimeät puolet (30 min) 17.00 OHJELMA OHI Alakerta / LEIVINTUPA Leivintupa - 1.kerros 1 HH 12.00 - 13.30 LOUNASTAUKO 13.30 - 14.00 Maija Haavisto - Viisi vuotta Twitter-kirjan jälkeen - Suomi-Twitter 2010-2020 20 min + 10 min keskustelua 14.00 - 14.30 Anne Stolt - Sosiaalinen media Suomessa - kirja - Esittely, tilannekatsaus & keskustelu (30 min) 1 14.30 - 15.00 Heikki Hallantie - Matka menneisyyteen, matka tulevaisuuteen ja matka itseen - 30 min HH Linnantupa - Some Free Zone / LINNA Tapaamisia pitkin päivää... 1 13.30 - 14.00 Tuija Aalto & Minna Takala - Some & median uudet haasteet – työpaja (30 min) 2 14.00 - 15.30 Tim Gorree & Laura Lehto - Game Workshop (90 min) 4 15.30 OHJELMA OHI Erityisohjelmaa Rantareittikierrokset - noin 6km & pidempi kierros pyöräilyyn + 11 km 1 1 Photowalk Museomarkkinat Museo Militarian pihalla 10-17 Euroviisujatkot - the Kings Pubissa tai Aulangon yökerhossa 4 Baarikierros - Albertin Pub, Birger Pub, the King's Pub, Nooran Viiribaari, Poolcafe ja Skogster